Profilbutikken er lokalisert i Klinkerveien 1 på Rønvikleira i Bodø. Her finner du oss i lyse trivelige lokaler med godt utvalg i arbeidstøy, fritidsklær, premier og profileringsartikler.

Profilbutikken satser på å være en attraktiv lokal leverandør i markedet for både bedrifter, lag og foreninger samt privatpersoner.

Hos oss er ingen oppdrag for små, eller for store for den saks skyld. Vi strekker oss langt for å imøtekomme deg og dine behov.

I profilbutikken er vi svært opptatt av å holde høy kvalitet på våre varer og tjenester. Du vil derfor kunne føle deg trygg på at det du kjøper hos oss, vil du ha glede av lenge. 

Vareutvalget er stort og prisene er konkurransedyktige.

Vi kan bistå med ideer og design dersom du er nyoppstartet firma og trenger en logo, eller du ønsker en T-skjorte med et helt genuint trykk.

Vi har nettopp oppgradert mye av utstyret vårt og har derfor topp moderne maskiner for lasergravering, logoproduksjon og trykking.

Ta kontakt dersom du lurer på noe. – og velkommen innom!

907 42 596 | 940 39 185 | profil@boproas.no

Arbeidstøy

Profilbutikken er forhandler av arbeidsbekledning fra Bekken & Strøm. Bekken & Strøm er en ledende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. Selskapet har egen produksjon av arbeidsklær og vi har lang erfaring fra bransjen.

Vårt mål er å levere kvalitet og service til meget konkurransedyktige priser. Våre medarbeidere har lang erfaring, betydelig produktkunnskap og et sterkt ønske om at du som kunde skal være tilfreds.

Kom innom vår flotte butikk i Klinkerveien 1 på Røvikleira. Her finner du et godt utvalg til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr også logodesign, produksjon og trykking av logo på arbeids- og profiltøy. Vi leverer en rekke profilartikler som bidrar til å synliggjøre din bedrift på en god måte.

Vi har godt utvalg i artikler som egner seg meget godt som firmagaver, blant annet Helle kniver med lasergravert logo og tekst.

Premier

Premier til alle anledninger

Hos oss finner du et rikt utvalg premier som passer til de aller fleste anledninger og i flere prisklasser.


Vi graverer logo og tekst helt etter ditt ønske slik at premiene blir unike.


Vi har i tillegg en rekke profilartikler som mange lag bruker til premier.

Du finner premiekatalogen her

Vi graverer på
det meste

I profilbutikken er vi dyktige på gravering.

Vi har moderne maskiner, både laser og mekanisk, og erfarne fagfolk som løser de fleste utfordringer.

Hvordan fungerer lasergravering?

Laserkilden produserer en kraftig og konsentrert lysstråle som har nok energi til å varme opp og fordampe materialet i fokuspunktet. Laserteknologien er berøringsfri og merker harde materialer raskt og tydelig med høy nøyaktighet.

Ingen mekanisk påvirkning

Laseren arbeider uten mekanisk slitasje eller påvirkning av emnet som skal merkes. Laser passer for nesten all type produksjon, alt fra estetisk pen merking på edle metaler, til ultra rask “on-the-fly” merking i produksjonsmiljø. De fleste lasermerketeknikker bruker ikke kjemikalier, skjære / kjøleolje eller andre tilsetninger. Du kan oppnå tre forskjellige effekter med lasergravering, termisk merking i overflaten, fjerning av materiale eller fjerning av overflatelag.

Mekanisk gravering

Mekanisk gravering er raskere på det meste av teknisk merking enn en lasermerker. Fresen på en mekanisk maskin beveger seg gjennom teksten slik som en penn. En merkelaser graverer teksten i et rastermønster og bruker lenger tid, dersom kvaliteten skal bli akseptabel. En mekanisk graveringsmaskin skjærer ut skiltene med en pen skråkant mens laseren kun skjærer ut skilt med rette kanter.

Helle kniver

Vi forhandler Helle kniver.
Kjøper du kniv hos oss, spanderer vi gravering!

Du finne katalogen til Helle kniver her>>

Ring oss for pris.

Kontakt Profilbutikken​

Klinkerveien 1, 8006 Bodø, Norway

755 52090 | E-post: profil@boproas.no