Jobbfrukt

Er din bedrift med på å bidra til verdifulle arbeidsplasser i Bopro AS Her kan du se hvor stolte vi i jobbfrukt er! 🌟 Bestill en gratis prøvekurv her: https://boproas.no/bestill-jobbfrukt

Alt det gode i én kurv!

Når virksomheten din blir kunde av Jobbfrukt, får dere frukt av høyeste kvalitet levert på døra en eller flere ganger i uka.
Og det er ikke bare sunne, ferske fristelser som kommer inn døra. Det kommer også en representant fra en lokal Jobbfrukt-bedrift på besøk – stolt over å levere, glad over å være i nyttig arbeid og lykkelig over å få hilse på hyggelige mennesker.

«Alt det gode i én kurv», sier vi. Fordi det er akkurat sånn det er.

Produkter

Hvilke lekre og fristende frukter, bær, nøtter du bl.a. finner i Jobbfrukt-kurven din, er ikke tilfeldig. Hver kurv er planlagt god tid i forveien, og er satt sammen for at du skal få et så godt utvalg og en så spennende og variert kurv som mulig. I tillegg til et basissortiment plukker vi alltid ut sesongens beste råvarer, samt at vi topper kurven med de spesialproduktene som til enhver tid er best!

Standardprodukt

Favorittkurven er et standardprodukt som leveres av alle Jobbfrukt-bedrifter.

Favorittkurven 2 – 7 kg

Favorittkurven veier fra 2 – 7 kg og inneholder alltid epler, pærer, druer, bananer og nøttemix uten tilsatt sukker. I tillegg toppes kurven med sesongprodukter som f.eks. nektariner, diverse tomatvarianter, klementiner, appelsiner, plommer, physalis, sukkererter o.a

Fra Kr 85,-    + mva fraktfritt levert

 

 

Øvrige produkter

For øvrige produkter og priser, se jobbfruktprodukter

Kontakt Jobbfrukt: 755 52095 | jobbfrukt@boproas.no