Er din bedrift med på å bidra til verdifulle arbeidsplasser i Bopro AS Her kan du se hvor stolte vi i jobbfrukt er! Bestill en gratis prøvekurv her,  i bunnen av denne siden.

Alt det gode i én kurv!

Når virksomheten din blir kunde av Jobbfrukt, får dere frukt av høyeste kvalitet levert på døra en eller flere ganger i uka. Og det er ikke bare sunne, ferske fristelser som kommer inn døra.

Det kommer også en representant fra en lokal Jobbfrukt-bedrift på besøk – stolt over å levere, glad over å være i nyttig arbeid og lykkelig over å få hilse på hyggelige mennesker.

“Alt det gode i én kurv”, sier vi. Fordi det er akkurat sånn det er.

Produkter

Hvilke lekre og fristende frukter, bær, nøtter du bl.a. finner i Jobbfrukt-kurven din, er ikke tilfeldig. Hver kurv er planlagt god tid i forveien, og er satt sammen for at du skal få et så godt utvalg og en så spennende og variert kurv som mulig. I tillegg til et basissortiment plukker vi alltid ut sesongens beste råvarer, samt at vi topper kurven med de spesialproduktene som til enhver tid er best!

Standardprodukt

Favorittkurven er et standardprodukt som leveres av alle Jobbfrukt-bedrifter.

Favorittkurven 2 – 7 kg

Favorittkurven veier fra 2 – 7 kg og inneholder alltid epler, pærer, druer, bananer og nøttemix uten tilsatt sukker. I tillegg toppes kurven med sesongprodukter som f.eks. nektariner, diverse tomatvarianter, klementiner, appelsiner, plommer, physalis, sukkererter o.a

Fra Kr 133,- + mva fraktfritt levert

Øvrige produkter

For øvrige produkter og priser, se jobbfruktprodukter.

Kontakt Jobbfrukt: 476 83 522 | jobbfrukt@boproas.no

Om Jobbfrukt

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.

Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser. Alle vekstbedriftene som er med i Jobbfrukt, er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har de alle godkjenninger fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribusjon.

I tillegg har alle som arbeider med Jobbfrukt gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole, noe som gir dem nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene.

Å arbeide med Jobbfrukt innebærer mange ulike oppgaver – f.eks. plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon – som kan tilpasses alle og som gir stor arbeidsglede og stolthet.

Ved å tegne et Jobbfrukt-abonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.

Dyrket med kjærlighet

Bamas dyktigste innkjøpere reiser verden rundt for å finne det beste som er å få av frukt, grønt, bær og nøtter til Jobbfrukt-kurvene.

De kjenner produsentene, de prøvesmaker og sjekker kvaliteten, slik at du og dine kan være sikre på å få ferskhet, god smak og perfekt konsistens.

Pakket med nøyaktighet

Over hele landet finnes det lokale Jobbfrukt-bedrifter som tilrettelegger verdifulle arbeidsplasser.

Alle som pakker og kjører er grundig opplært ved Jobbfrukt-skolen.

Levert med stolthet

Hver eneste kurv leveres av en av våre stolte medarbeidere.

Kurven leveres med et smil til avtalt tid.

Mottatt med glede

Våre kunder omfatter både store og små bedrifter, i offentlig og privat sektor. Det blir stadig flere av dem også. Sikkert fordi de setter pris på hyggelig besøk, og fordi de vil gi medarbeiderne frukt som er bra både for helsa og arbeidslysten. Mange har frukten i resepsjonen slik at også kundens kunder og gjester kan forsyne seg.For bestilling klikk her>>

Jobbfrukt produkter

Bestill Jobbfrukt​

Alle priser er eks 15 % mva