Om Jobbfrukt

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.

Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser. Alle vekstbedriftene som er med i Jobbfrukt, er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har de alle godkjenninger fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribusjon.

I tillegg har alle som arbeider med Jobbfrukt gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole, noe som gir dem nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene.

Å arbeide med Jobbfrukt innebærer mange ulike oppgaver – f.eks. plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon – som kan tilpasses alle og som gir stor arbeidsglede og stolthet.

Ved å tegne et Jobbfrukt-abonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.

Dyrket med kjærlighet

Bamas dyktigste innkjøpere reiser verden rundt for å finne det beste som er å få av frukt, grønt, bær og nøtter til Jobbfrukt-kurvene.

De kjenner produsentene, de prøvesmaker og sjekker kvaliteten, slik at du og dine kan være sikre på å få ferskhet, god smak og perfekt konsistens.

Pakket med nøyaktighet

Over hele landet finnes det lokale Jobbfrukt-bedrifter som tilrettelegger verdifulle arbeidsplasser.

Alle som pakker og kjører er grundig opplært ved Jobbfrukt-skolen.

Levert med stolthet

Hver eneste kurv leveres av en av våre stolte medarbeidere.

Kurven leveres med et smil til avtalt tid.

Mottatt med glede

Våre kunder omfatter både store og små bedrifter, i offentlig og privat sektor. Det blir stadig flere av dem også. Sikkert fordi de setter pris på hyggelig besøk, og fordi de vil gi medarbeiderne frukt som er bra både for helsa og arbeidslysten. Mange har frukten i resepsjonen slik at også kundens kunder og gjester kan forsyne seg.

For bestilling klikk her>>

Jobbfrukt produkter

Bestill Jobbfrukt​

Alle priser er eks 15 % mva